SB Entreprenør AS

Vi hjelper deg med dine byggeprosjekter

SB Entreprenør er en aktør innen bolig- og næringsbygg med lang fartstid, og vi er opptatt av å levere høy kvalitet. Selskapet har sentral godkjenning for ansvarsrett innen tømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner, og tilbyr alt fra:

  • Rehabilitering og ombygging
  • Tilbygg og nybygg
  • Skifte av tak og kledning
  • Skifte av vinduer og dører
 

SB Entreprenør AS påtar seg både små og store oppdrag, og omfanget av avtalen tilpasses ditt behov. Vi har alltid en god tømrer og håndverker tilgjengelig som lytter til dine ønsker og forventninger, og som har evne, erfaring og vilje til å utføre oppdrag med optimale løsninger og høy kvalitet.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

tømrer i arbeid på hus
tømrer som sager

Våre tjenester

Nybygg

Har du en boligtomt som du ønsker å bygge på? Som entreprenør og tømrer har vi erfaring med oppføring av ulike typer nybygg og kan hjelpe deg med å realisere drømmen. Vi påtar oss både små og store oppdrag, og omfanget av avtalen tilpasses ditt behov.

Hytter

Har du en hyttetomt? SB Entreprenør har gode håndverkere som lytter til dine ønsker og forventninger, og som kan hjelpe deg med å bygge drømmehytten. Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Tilbygg

Ved behov for større plass kan et tilbygg være løsningen, og dette kan SB Entreprenør hjelpe deg med å sette opp. Vi påtar oss både små og store oppdrag, og vi sørger for at arbeidet blir utført etter gjeldende forskrifter.

Rehabilitering

Har du kjøpt et rehabiliteringsprosjekt eller rett og slett bare ønsker litt forandring hjemme, på hytten eller annen type eiendom? Vi har gode håndverkere som lytter til dine ønsker og forventninger, og som kan hjelpe deg med å rehabilitere hele eller deler av eiendommen.

Taktekking

Dersom det er behov for utbedring på taket eller rett og slett at taket må byttes ut, ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale og gratis befaring. Dette er en viktig jobb som krever dyktige håndverkere.

Våtrom

Går du med et ønske om et nytt bad eller vaskerom? SB Entreprenør kan hjelpe deg med å sette opp det opp. Vi påtar oss både små og store oppdrag, og vi sørger for at arbeidet blir utført etter gjeldende forskrifter.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle