Torvet 4-6

I 2023 kjøpte Sørlie Gruppen AS Forumgården (Torvet 4-6) i Sarpsborg sentrum. Denne eiendommen jobber vi nå med å oppgradere og ikke minst få leid ut resterende som er ledig. Dette er en interessant eiendom og det er god interesse fra mulige leietakere, så kan dette være en interessant lokasjon for din virksomhet se mer informasjon her og ta kontakt med oss.

Torvet 4-6 ligger i Sarpsborg sentrum, rett ved Sarpsborg torg, og ble bygd i 1960. Eiendommen består av 2950 m2 med restaurant og kontorlokaler fordelt over 3 etasjer, og per i dag er eiendommen blant annet utleid til Sarpsborg Dental, Fylkestannklinikken og Borg Bierstube. Se listen over alle våre leietakere her.

Eiendommen har en sentral beliggenhet med kort vei til gågaten i Sarpsborg sentrum. Kort vei til både buss og tog forenkler jobbreisen og adkomst for alle besøkende. Det er gode parkeringsmuligheter på eiendommen.

Sarpsborg sentrum

Kontor/restaurant
2 950 m2

Kontakt oss

(+47) 99 00 82 40
terje@sorliegruppen.no

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle