Statsminister Torps vei 1a

Hafslundbyggene ligger i Statsminister Torps vei 1a, 1738 Borgenhaugen, og består av ca. 3 000 m2 med kontor og lager. Den eldste bygningen er fra 1930-tallet og er det gamle administrasjonsbygget til Hafslund. Bygget ligger tvers over Hafslund Hovedgård, og arkitekten bak eiendommen er kjente Arnstein Arneberg. Den nyeste delen ble bygd på 1980-tallet og følger den samme arkitekturen.

Etter at Sørlie Gruppen AS kjøpte denne eiendommen i 2021 har den blitt pusset opp betraktelig. Eiendommen har fått nytt ventilasjons- og kjøleanlegg, i tillegg til blant annet ny himling, belysning, ny toalettsone, maling og pussing av gulv. I tillegg har den gamle hovedinngangen igjen blitt tatt i bruk og uteområdet blitt forskjønnet. Hele veien har vi i Sørlie Gruppen AS hatt fokus på å bevare historien, samtidig som vi har gjort det funksjonelt og moderne.

Beliggenheten rett ved riksveien med bussholdeplass rett ved siden av og E6 kun noen få minutter unna forenkler jobbreisen og adkomst for alle besøkende. De er ca. 80 parkeringsplasser på eiendommen. Per i dag leier blant annet Systec Solutions, Toma og Skjeberg Elektro her. Se listen over alle våre leietakere her.

Statsminister Torps vei 1A, 1738 Borgenhaugen

Kontor/lager
3 000 m2

Kontakt oss

(+47) 99 00 82 40
terje@sorliegruppen.no

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle